Hotels in Wenen

Wenen is een stad die voor iedereen iets te bieden heeft, van prachtige paleizen en musea tot levendige cafés en het nachtleven. De keuze uit Hotels in Wenen is overweldigend. We hebben een handig overzicht gemaakt met de beste plekken om te overnachten in Wenen.

Als je dicht bij de actie wilt zijn, kies dan een hotel in het stadscentrum. Als je op zoek bent naar een meer ontspannen ervaring, overweeg dan een hotel in een van de charmante wijken van Wenen. Om je te helpen bij uw keuze, hebben we verschillende artikelen met onze hotel-aanbevelingen in Wenen voor u samengesteld. Natuurlijk hebben we daar ook de beste deals voor je bijgezocht.

De beste 5 sterren hotels in Wenen

Dit zijn volgens ons de beste 5 sterren hotels in Wenen, Dit zijn vooral high-class hotels, luxe hotels en traditionele hotels op een centrale locatie in Wenen. De prijs is daar natuurlijk ook na. Reken op een kamerprijs tussen de 200 en 400 euro per nacht.

We hebben deze hotels geselecteerd op basis van de gemiddelde gastenbeoordelingen op de belangrijkste beoordelingswebsites en een centrale locatie.

Bekijk de 4 sterren hotels in Wenen

Welke goede 4 sterren hotels zijn er in Wenen

de beste 4 sterren hotels in Wenen

Deze hotels liggen in net als de 5 sterren hotels op centrale locaties in Wenen en zijn nog steeds zeer luxe en daarmee een goed en betaalbaar alternatief voor de high-class 5 sterren hotels. De prijzen van de 4 sterren hotels in Wenen ligt gemiddeld tussen de 125 en 200 euro per nacht.

Bekijk de 3 sterren hotels in Wenen

De goede en betaalbare 3 sterren hotels in Wenen

Natuurlijk zijn er ook goede betaalbare hotels waar het aantal sterren niet zo belangrijk is. Een goed bed, een schone badkamer en een goede nachtrust zijn tenslotte de basis ingrediënten voor een goed hotel. De meeste 3 sterren hotels liggen net buiten het centrum van Wenen, maar zijn dankzij het goede openbaar vervoer in de stad toch goed bereikbaar en handig voor een betaalbare stedentrip.

Bekijk de 5 sterren hotels in Wenen

De beste hotels voor gezinnen in Wenen

Bezoek je Wenen met je kinderen dan is een passend hotel met een familie kamer natuurlijk ideaal. Ook daar hebben we een handige selectie voor gemaakt. Deze hotels zijn hoofdzakelijk gericht op gezinnen en hebben daar ook de juiste voorzieningen voor. De hotels hebben we zorgvuldig uitgekozen.

Nieuwsbrief

Gratis tips voor je stedentrip naar Wenen

meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief met tips, aanbiedingen, wandelroutes door Wenen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.