Impressum Nederlands

Verantwoordelijk voor de inhoud: Gumtree.nl/Tiefrotdesign
Adres: 8020 Graz (volledige adres op aanvraag per e-mail beschikbaar)
E-Mail: info@allesoveroostenrijk.nl
Doelstelling van de website: Het aanbieden van reisinformatie over Wenen en Oostenrijk

Gebruiksvoorwaarden

De inhoud van deze website is vrij te gebruiken en dient uitsluitend ter informatie. Door gebruik te maken van de opties op de website ontstaan er geen juridische overeenkomsten tussen de eigenaars en de gebruikers.

Auteursrecht en afbeeldingen

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De informatie is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Elke verdere gebruik, met name opslag in databases, reproductie en elk vorm van commercieel gebruik, evenals de overdracht aan derden – ook in delen of in herziene vorm – zonder toestemming van de eigenaar van de website is verboden.

Links naar deze website zijn welkom. Het inbedden van afzonderlijke pagina’s van ons aanbod in externe frames is verboden, evenals het aanbieden van onze RSS-feeds op externe pagina’s. Afbeeldingen zijn ook onderhevig aan auteursrecht.

Het gebruik van contactgegevens die zijn gepubliceerd in overeenstemming met de wettelijke vereisten voor het versturen van ongevraagde reclame en informatiematerialen door derden wordt hierbij uitdrukkelijk geweigerd. De exploitanten van de pagina’s behouden zich uitdrukkelijk het recht voor juridische stappen te ondernemen in het geval van ongevraagde toezending van reclame-informatie, bijvoorbeeld via spammails.

Disclaimer

Gezien de technische eigenschappen van het internet kan geen garantie worden gegeven voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via internet beschikbaar wordt gesteld. Er wordt ook geen garantie gegeven voor de beschikbaarheid of werking van de betreffende website en de inhoud ervan. Wijzigingen in openingstijden of aanbiedingen van door ons bezochte locaties worden, voor zover mogelijk, regelmatig gecontroleerd, maar zijn ook zonder garantie.

Elke aansprakelijkheid voor directe, indirecte of andere schade, ongeacht de oorzaak, die voortvloeit uit het gebruik of de niet-beschikbaarheid van de gegevens en informatie op deze website, wordt, voor zover wettelijk toegestaan, uitgesloten.

Aansprakelijkheid voor links

Deze website bevat links naar externe websites van derden, waarop we geen invloed hebben op de inhoud. Daarom kunnen we geen garantie geven voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina’s werd gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment van koppelen. Onwettige inhoud was op dat moment niet herkenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een overtreding van de wet. Bij kennisname van wettelijke overtredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Nieuwsbrief

Gratis tips voor je stedentrip naar Wenen

meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief met tips, aanbiedingen, wandelroutes door Wenen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.