Contact met de redactie

Op het internet vind je al veel informatie over Wenen. Maar vaak is deze informatie zeer beperkt, en geschreven door commerciële aanbieders van reizen, hotels en stedentrips. Uitgebreide informatie is dankzij de overoptimalisatie voor google door de commerciele aanbieders vaak moeilijk te vinden zijn en moet soms van verschillende bronnen worden verzameld.

Over ons

Daniela en Vincent zijn op slechts 2 uur van Wenen woonachtig en bijna maandelijks voor verschillende doeleinden in Wenen te vinden en brengen een groot deel van onze vrije tijd in Wenen door. Naast de website alles over Wenen zijn Daniela en Vincent ook actief met Alles over Oostenrijk waar je nog veel meer leuke artikelen en informatie over Oostenrijk kunt lezen.

We moesten even ons archief duiken en ontdekte dat de website Alles over Wenen al 15 jaar lang (sinds 2008) informeert over de stad Wenen. In deze 15 jaar hebben meer dan 3 miljoen bezoekers de website bezocht en gebruikt bij de voorbereidingen voor een stedentrip naar Wenen.

Al 15 jaar lang informeren we op objectieve en transparante wijze over Wenen. We blijven altijd eerlijk en als een artikel in samenwerking met een bezienswaardigheid, een restaurant of een café is beschreven dan staat dit bij het artikel.

Het verzamelen en verwerken van informatie op de website vergt veel inspanning, daarom kan het voorkomen dat sommige informatie misschien wat statisch overkomt. Het is voor ons ondoenlijk om van alle bezienswaardigheden en restaurants de openingstijden en prijzen bij te houden. Vooral in een wereld waarin tegenwoordig veel veranderd.

Mocht je nu iets zien wat niet meer klopt, een winkel die gesloten is, een hotel met een nieuwe naam of prijzen die echt meer kloppen. Stuur ons dan een mailtje via het onderstaande contactformulier. Is het echt een megablunder dan belonen we dat met een lekkere reep Zotter chocolade.

Auteursrecht en disclaimer

Alle teksten op onze website zijn door ons geschreven. Op Alles over Wenen tref je geen gastbijdrages aan of content geschreven door commerciële partijen.

Zonder onze toestemming mogen teksten niet worden overgenomen door derden, wil je een spreekbeurt over Wenen houden, stuur ons dan via het onderstaande contactformulier een berichtje. We helpen je graag.

Alle foto’s op onze website zijn auteurrechtelijk beschermd. Het zijn onze eigen foto’s of foto’s waarvoor we toestemming hebben om ze te publiceren. Dit kunnen stockfoto’s zijn waarvoor we de juiste licentie hebben verkregen. Het is niet toegestaan om onze foto’s op andere websites te plaatsen of ze te gebruiken voor commerciële doeleinden. We gebruiken een actief scanprogramma voor onze foto’s en maken we gebruik van het auteursrecht om juridische stappen te nemen bij misbruik. Vind je een foto gaaf? Stuur ons dan via het contactformulier een berichtje en we kunnen vast wel wat regelen.

Disclaimer

We hebben de inhoud van onze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de informatie op onze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Vincent en Daniela voelen zich verantwoordelijk voor de inhoud, maar zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit onjuiste informatie op onze website of verkeerde interpretatie van die informatie.

Adverteren

Onze website biedt mogelijkheden voor adverteren. Voor meer informatie over adverteren op onze website kun je contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Let op Linkbuilding aanvragen of op niet relevante aanvragen reageren we niet meer.

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan! Je kunt ons bereiken via het onderstaande contactformulier op onze website of e-mail. We staan altijd open voor suggesties, correcties en vragen van onze bezoekers. Mocht je echter tijdens je verblijf in Wenen problemen hebben gehad met de politie of een boete van de Asfinag hebben ontvangen, dan kunnen we je helaas niet verder helpen.

Kleine opmerking: We krijgen redelijk veel e-mails en aanvragen voor een samenwerking, deze beantwoorden we alleen als het voor ons beiden een win-win situatie is. Aanvragen voor niet relevante linkruil of SEO doeleinden worden niet beantwoord.

Nieuwsbrief

Gratis tips voor je stedentrip naar Wenen

meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief met tips, aanbiedingen, wandelroutes door Wenen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.