Disclaimer

Helaas is gebleken dat dit noodzakelijk is, ik ben helaas niet in de staat om eventuele financiële risico's te dragen voor het geval de informatie op deze website onjuist is.

Zie je iets op deze website wat niet juist is, zoals een verhoogde entreeprijs? Een museum wat gesloten is, of een bezienswaardigheid die in verband met een verbouwing gesloten is. Of misschien is dat ene hotel toch niet meer zo goed dan wil ik dat graag weten dus stuur mij direct een mailtje. Echter wil ik je er op wijzen dat ik er niet verantwoordelijk voor ben. Ook al zou ik het graag willen ik heb er de middelen niet voor.

Dus eventjes op de saaie juridische toon:
Alle (redactionele) informatie op AllesoverWenen.nl is op zorgvuldige wijze en naar beste weten samengesteld, Helaas kan ik noch mijn gastschrijvers op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Verder is allesoverWenen.nl evenals de aan haar gelieerde ondernemingen, niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Pin It on Pinterest

Share This