Adverteren op alles over Wenen

Wist je dat je kunt adverteren op de grootste en bekendste website over stedentrips naar Wenen? Wil je met ons samenwerken? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een paar statistieken over Alles over Wenen

  • 150.000 bezoekers per jaar
  • gemiddelde tijd op een pagina 5 minuten
  • Al meer dan 10 jaar inspiratie voor een stedentrip naar Wenen
  • Gericht op bijzondere plekjes in Wenen informatief en actueel door een redactie ter plaatse.

De grootste website over Wenen in Nederland en België geeft duizenden bezoekers maandelijks tips en inside information voor hun stedentrip in Wenen.

  • Doelgroep: Actieve levensgenieters en liefhebbers van een bezoek aan wereldsteden
  • Aanbod: Tips en reisinformatie over de grootste stad van Oostenrijk. Tips die niet direct voorkomen in de gemiddelde reisgids over Oostenrijk.
  • Speciale pagina’s over activiteiten en accommodaties in Wenen
  • Redactie woonachtig in Oostenrijk en altijd op de hoogte van de laatste feiten.

Wat levert een samenwerking op?

Onze redactie woont in Oostenrijk en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De redactie is maandelijks wel meerdere dagen in de hoofdstad van Oostenrijk te vinden en kent Wenen ondertussen als geen ander.

Een samenwerking met Alles over Wenen vergroot als bestemming of accommodatie het zoekbereik. De 150.000 bezoekers zijn met een doel op onze site gekomen. Samen met onze partners informeren we en delen naast informatie ook ervaringen en tips voor een vakantie naar Wenen.

Iedere samenwerking nemen we serieus We willen met iedere klant een situatie creëren die ons beiden versterkt in de wereld van onlinemarketing. We sturen campagnes bij waar nodig passend bij het budget van de samenwerking.

Met een samenwerking op Alles over Wenen wordt de doelgroep bereikt die echt geïnteresseerd is in Wenen. Dat is tenslotte onze doelgroep en zal onze doelgroep blijven.

Onze doelgroep

Een vakantie in Wenen laat zich niet in een hokje stoppen, niet alleen zijn de seizoenen zeer verschillend, ook heeft iedere seizoen een andere doelgroep.

Neem ons mee

Omdat onze redactie in Wenen is gevestigd (om precies ze zijn net onder Graz) is Wenen in minder dan 2,5 uur bereikbaar. Wil je ons je favoriete plek laten zien? Stuur gerust een berichtje. We hebben altijd interesse in persreizen, openingen en voorlichtingsbijeenkomsten over nieuwe regionale ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Gratis tips voor je stedentrip naar Wenen

meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief met tips, aanbiedingen, wandelroutes door Wenen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.