Reizen naar Wenen

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.20.1″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”125519″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

Reizen naar Wenen

Ik reis het liefst met het vliegtuig naar Wenen, als het even kan pak ik de eerste vlucht vanaf Schiphol en ben dan ruim voor 10 uur in Wenen. Om 12 uur zit ik dan bij Demel om even die choco kick van de Sachtertorte te verwerken. De andere opties zijn leuk als je tijd genoeg hebt. Ik rij ook regelmatig met de eigen auto naar Wenen maar dan combineren we het met een vakantie in Oostenrijk. Naast Wenen vind ik Graz namelijk ook een superstad en daar wonen ook nog eens veel vrienden.

De reisopties naar Wenen

Je kunt natuurlijk ook voor een andere manier van reizen kiezen. Ik heb hieronder alle mogelijkheden zo goed mogelijk beschreven.  Je leest de voordelen en ook de nadelen van de verschillende opties. Ik probeer deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

Vliegen naar Wenen

vliegen naar Wenen vanaf Schiphol vvdm

Vliegen naar Wenen is het snelst, en het makkelijkst. Vanaf Schiphol of Rotterdam vlieg je in 1,5 uur naar Wenen.

Check voor de beste prijzen de website van Vliegennaar.nl. Of rechtstreeks bij KLM via de website van KLM

Hier lees je trouwens alles over de vluchten naar Wenen met KLM, Austrian Airlines, Easyjet en nog veel meer aanbieders.

Met de auto naar Wenen

Autobahn

Zelf rijden is een leuke optie als je van autorijden houdt, de brede snelwegen in Duitsland lenen zich om eventjes lekker te racen (let wel op niet overal mag je nog supersnel rijden) Verder is het leuk om de reis naar Wenen te onderbreken in Duitsland of op een andere plek waar je graag wilt stoppen.

Met de bus naar Wenen

Met de bus naar Wenen

De bus is een aangename manier om in Wenen te komen. Diverse reisorganisaties bieden bustours aan naar de Oostenrijkse hoofdstad. Hou wel rekening met een hoog eau d'cologne gehalte. of kies voor een dagelijke lijn verbinding van Flixbus naar Wenen. 

Met de trein naar Wenen

Met de trein naar Wenen

De trein naar Wenen is een beleving op zich, het is zeker geen goedkoop alternatief. Opstappen kan op diverse stations in Nederland. Het grootste deel van de reis gaat met een hogesnelheidstrein.
Voor treinkaartjes naar Wenen kijk je bij NS-internationaal

Met TUI naar Wenen

Tui vakanties DuitslandStedentrip Wenen met TUI

Het grootste reisbureau van Nederland kent een heel mooi aanbod aan reizen naar de Oostenrijkse Hoofdstad Wenen. Bekijk en boek de pakketten met een Hotel + viegticket en profiteer van de hoge kortingen bij TUI vakanties.

Pin It on Pinterest

Share This