Wenen is stad van de maand bij TUI

Wenen is stad van de maand bij Tui

Iedere maand kies TUI een stad van de maand. In september is dat Wenen. Dat begrijpen wij van Alles over Wenen natuurlijk wel. Wie in september via TUI een stedentrip naar Wenen boekt krijgt 50 euro korting per persoon en als klap op de vuurpijl ook nog eens gratis toegang tot het Prater reuzenrad, het Strudelmuseum en mag je samen een dag lang gebruik maken van de Big Red Bus – een dubbeldekker bus welke je ieder uur langs alle bezienswaardigheden en attracties van Wenen brengt.

Waarom nu naar Wenen

Wenen is namelijk de komende maanden de perfecte bestemming voor een stedentrip. De zomerse warmte is verdwenen uit de straten en de parken krijgen de prachtige herfstkleuren.

De Decembermaand is de maand bij uitstek om de vele kerstmarkten in Wenen te bezoeken. De stad is dan betoverend verlicht en de winkelstraten nodigen uit om de leukste kerstcadeaus te kopen.

Bij TUI kun je in september dus voordelig een stedentrip naar Wenen boeken, er is keuze uit diverse hotels en vluchten. In principe kun je iedere dag van de week vertrekken. De vluchten naar Wenen vertrekken vanaf Amsterdam of Rotterdam en je kunt kiezen uit diverse luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet, KLM en Austrian Airlines.

Drie unieke Hotels met een speciale TUI aanbieding:

Voor deze aanbieding selecteerde onze redactie drie leuke hotels in Wenen.

Savoy Hotel vanaf € 268

Zodra je dit hotel binnenloopt dan is het gelijk duidelijk dat je in Wenen bent, alsof te tijd heeft stilgestaan en je naast Keizerin Sissi aan de ontbijttafel zit. Gelukkig is het hotel op technisch gebied natuurlijk wel meegegaan met zijn tijd.De kamers zijn sfeervol met een klassieke touch ingericht De ligging van het hotel in de hippe wijk Spittelberg maken je stedentrip helemaal af.

Meer informatie

Boutiquehotel Stadthalle vanaf € 267

Dit hotel is uniek in Wenen, hier ben je namelijk goed bezig voor het milieu. alle energie in het hotel komt van de zonnepanelen aan de gevels en op het dak. de muren in het hotel zijn dus echt groen. Regenwater wordt opgevangen en wordt gebruikt als spoelwater voor de WC. Verder zijn alle producten tijdens het ontbijt zoveel mogelijk biologisch en probeert men zoveel mogelijk lokale producten in te kopen.

Niet geheel onbelangrijk. Het Boutiquehotel is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum. Een metro station is praktisch om de hoek en met 15 minuten sta je in het centrum van Wenen.

Meer informatie

Parkhotel Schönbrunn vanaf € 388

Dit hotel is één echt een paleisje het is namelijk het voormalige pension van keizer Frans Josef. Waar je ook kijkt je ziet overal wel iets terug uit deze tijd. De ruime kamers zijn klassiek ingericht maar wel voorzien van de moderne gemakken. Dit hotel is de place to be voor iedereen die echt met sissi bezig is. Het hotel ligt praktisch naast de Dierentuin van Schönbrunn en met 15 minuten sta je voor het beroemde paleis.

Meer Informatie

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!