Jaarlijks staat wenen een weekend lang op haar kop, 500 beroemdheden, diverse VIPS en diverse gasten uit binnen- en buitenland komen voor feestje naar Wenen.

Het Life Ball is een benefiet voor HIV en Aids patiënten, sinds 1992 wordt dit feest jaarlijks georganiseerd door Gery Keszler een beroemde promi visagist uit Oostenrijk.

Wiener Rathaus

Het beroemde raadhuis van Wenen is gedurende dit weekend het decor van aparte kostuums, verklede en opgemaakte mensen en alles net even anders dan gebruikelijk. Het Life Ball is een feest van het extravagant zijn, het anders zijn en dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bestrijding van AIDS en HIV en de signaal af te geven tegen homofobie.

Beroemdheden 2015

Het life Ball is zeer populair bij de bekende beroemdheden, De Clintons, Sharon Stone, Madonna, zijn namen die de afgelopen jaren het life ball bezochten, Voor 2015 staan Mary J. Blige, Charlize Theron en Jean Paul Gaultier op de gastenlijst.

Conchita Wurst

de winnares van het eurovisiesongfestival van 2014 is voor het Life Ball het boegbeeld, zij siert dit jaar op alle aankondigen in een prachtige creatie gebaseerd op de kunst van Gustav Klimt.  Natuurlijk is zij ook één van de performing artists tijdens het Life Ball.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!