Viennacard met korting reizen in Wenen

De Viennacard is tijdens een stedentrip in Wenen een handige kaart, deze kortingkaart geeft je namelijk gedurende je verblijf in Wenen recht op onbeperkt gebruik van al het openbaar vervoer in Wenen. Binnen de stad kun je gebruik maken van alle bussen, trams, en Metro's van de Wiener Linien.

Korting op veel attracties en bezienswaardigheden

ViennacardMet de Viennacard krijg je in Wenen veel korting op de meeste attracties en bezienswaardigheden. De korting is variabel en met het handige gidsje kun je de kortingen snel opzoeken. De korting varieert tot enkele euro's tot 10% van de totale toegang.

De Viennacard kun je makkelijk voor vertrek online kopen en is beschikbaar voor 48, 72 of 96 uur, naast de bekende kaart voor het openbaar vervoer is er nu ook een kaart waarmee je gedurende je stedentrip in Wenen ook onbeperkt gebruik kunt maken van de big-bus deze dubbeldekker rijdt de hele dag door Wenen en voorziet je tijdens de rit van leuk commentaar.

De kortingskaart leent zich dus vooral als je langer dan 2 dagen in Wenen bent, en veel bezienswaardigheden in Wenen wilt bezoeken.  Vooral voor gezinnen is de Viennacard een uitstekende oplossing want kinderen onder de 15 jaar reizen gratis mee op de pas van een ouder.

Viennacard kopen

Viennapass

De Viennapass is een gelijkwaardig product, echter biedt de Viennapass je gratis toegang tot praktisch alle bezienswaardigheden en musea in Wenen. De kaart is wel een stuk prijziger en loont zich vooral als je meerdere bezienswaardigheden zoals Schloss Schonnbrun wilt bezoeken.

Pin It on Pinterest

Share This