motel-one-hauptbahnhof-gebouwGesmeerd, zo verliep de opening van het vierde motel one hotel in Wenen.  Het hotel gelegen aan het Wiener Hauptbahnhof heeft de beschikking over 533 kamers in het ruim 60 meter hoge gebouw.

Praktisch alle kamers beschikken over ramen  van vloer tot plafond en de kamers op de hogere gelegen verdiepingen zorgen dus voor een unieke blik over de stad.

533 kamers vraagt bij een volgeboekt hotel natuurlijk veel van de ruimte, Motel One Hauptbahnhof in Wenen beschikt dan ook over 2 lounges, en twee terrassen.

De kamers in het hotel zijn ingericht volgens het Motel One concept, en bieden alles wat je als stedentripper nodig hebt, een bed, een goede (regen)douche en een luxe flatscreen TV. Zoals in ieder Motel-one hotel kun je voor iets minder dan 10 euro gebruik maken van het ontbijtbuffet met grote keuze.

motel-one-hauptbahnhof-barDe locatie van het hotel is natuurlijk super, het hauptbahnhof is recentelijk volledig verbouwd, vernieuwd en voorzien in alle openbaar vervoer soorten.

Verder heb je in het hotel gratis W-lan toegang. Motel One Hauptbahnhof is het vierde hotel van de Motel-One keten in Wenen.  Andere vestigingen van de keten vindt je onder andere bij het Prater, de Staatsoper en bij het Westbahnhof.

Een hotelkamer kun je al boeken vanaf € 69,-

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!