MI-5-operDe sequel Mission Impossible kent na 4 jaar weer een vervolg, en dit vervolg is nog spectaculairder dan de vorige vier delen van de onmogelijke missie.

Met de titel: Mission Impossible: Rogue Nation is het Ethan Hunt (Tom Cruise) die wederom een onmogelijke missie krijgt om een internationale criminele organisatie uit te schakelen, daarbij is alles geoorloofd.

Het leuke en daarom dit blog artikel op allesoverwenen.nl is dat een groot deel van de film is opgenomen in Wenen. De Staatsoper en het U-bahn station U4 Schottenring spelen een belangrijke rol in de film.

Een deel van de film speelt zich zowel in de Staatsoper af als op het dak van de Staatsoper waar Tom Cruise als Ethan Hunt zich behoorlijk mocht uitsloven met zijn klim en kleuteracties.

Komende dagen staat Wenen in de belangstelling van de volledige wereld pers als de film voor het eerst wordt getoond. De Staatsoper is voor de komende dagen omgebouwd tot IMAX theater en wordt de rode loper uitgerold voor de hoofdrolspelers zoals Tom Cruise.

MI-5-u-bahn

Afgesloten straten

De premiere van Mission Impossible: Rogue Nation brengt ook wat problemen met zich mee, de Kärtnerstraße is vanaf woensdag tot vrijdag voor al het verkeer gesloten. Trams en bussen moeten omrijden.  Donderdag tijdens de premiere dag op Donderdag van 16.00 tot 23.30 de Ringstraße omgebouwd tot Fanzone voor de filmfans en fans van Tom Cruise en zijn de Kärtnerstraße  en de Operngasse afgesloten voor al het verkeer.

Een voor proefje van Mission Impossible 5 kun je hieronder bekijken.

Premiere in Nederland

De nieuwe Mission Impossible 5 gaat volgende week donderdag (30 juli) in Nederland in premiere. Een aantal bioscopen in Nederland mag de film al op 29 juli aan het grote publiek tonen.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!